Jätehuoltopalvelut Haminassa – Jätteiden keräys ja vaihtolavat

Pyydä tarjous jätehuollosta

Haminan Jätehuolto tarjoaa kattavat jätehuoltopalvelut. Keräämme jätteet Haminassa sekä toimitamme ja keräämme vaihtolavoja laajemmin koko Kymenlaakson alueella. Nykyaikaista säännöllinen jätehuoltosi tai tilaa vaihtolava hetkellisiin tarpeisiin. Käytössämme on kaksi jäteautoa, kolmiakselinen nosturiauto sekä vaihtolava-auto. 

Meillä on vahva paikallistuntemus, joka on kertynyt vuosikymmenten kokemuksesta. Palvelemme ripeällä varoitusajalla – jopa saman päivän aikana. Valitse meidät jätehuoltopalveluidesi toteuttajaksi, niin saat luotettavan sekä pitkäaikaisen kumppanin. Tavoitat meidät puhelimitse sekä lähettämällä viestin sähköpostilla tai sivustolta löytyvällä lomakkeella!

 

Haminan Jätehuolto Oy:n liiketoiminta on myyty Jätehuolto E. Parkkinen Oy:lle.

Tehokasta jätteiden keräystä

Jätehuolto on ihmisten terveyteen ja elinympäristöön vaikuttava ydinpalvelu. Se on keskeinen osa kiertotaloutta, yhdyskuntien infrastruktuuria ja vaikuttaa suoraan asukkaiden päivittäiseen elämään. Saat meiltä kotitalousjätteen sekä lasin ja metallin keräyksen sekä biojätteiden noutopalvelut. Lisäksi hoidamme Molok-syväkeräyssäiliöiden tyhjennykset.

Voit sopia kanssamme juuri sinulle sopivan noutorytmin. Tällä tavalla palvelu voidaan toteuttaa niin, että se on sinulle täysin huomaamatonta ja häiritsee arkeasi mahdollisimman vähän.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Vaihtolavat lyhyellä varoitusajalla

Saat meiltä vaihtolavan esimerkiksi talkoisiin, remonttiin tai muihin hetkellisiin jätehuollon tarpeisiin. Maksat vain kiinteän kertasumman keräämästäsi jätekuormasta. Me toimitamme lavan, noudamme sen pois sekä hoidamme jätteiden kierrätyksen asianmukaisesti. Valittavanasi on eri kokoisia lavoja, joista löytyy sopiva juuri sinun tarpeeseesi.

Hyvän paikallistuntemuksemme sekä suhteellisen pienen kokomme ansiosta pystymme mukautumaan erilaisiin tarpeisiin nopeallakin varoitusajalla. Soittamalla voit saada lavan jopa samalle päivälle. 

Palvelualuettamme ovat Hamina sekä muu Kymenlaakso lähiseutuineen. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme, vastaamme tiedusteluihin mielellämme ja teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen. Parhaiten saat meidät kiinni puhelimitse, ja sähköpostit tavoittavat meidät myös.